دومین فارسی ::: نمایشگاه مجازی ایران

ساموئی
ساموئی بانکوک پاتایا دوربین عکاسی خرید اینترنتی
تايلند-هتل نمايشگاه-مجازي هديه-تبليغاتي فروشگاه-الکترونيک فروشگاه-اينترنتي
خريد-اينترنتي نمايشگاه-تخصصي مالزي-سنگاپور تحصيل-مالزي اقامت-مالزي
تور-نوروزي پوکت کانادا سامويي پاريس
بارکد ميکاپ مدل-ميکاپ يخچال-فريزر دوربين-عکاسي
دوربين-فيلمبرداري تلفن-سانترال مايکروفر تور-آفريقا تور-مراکش
تور-انگلستان کارت-صدا کارت-گرافيک برزيل جراحي-زيبايي
جراحي-سينه تور-ايتاليا جراحي-زيبائي جراحي-پلاستيک جراحي-بيني
ليزيک بارکدخوان جزيره-کيش قيمت ارمنستان
پکن شانگهاي مارماريس آنکارا تردميل
پاتايا مالزي پاتايا آنتاليا تايلند
توراروپا تورتايلند کيش تورچين تورآنتاليا
تورمالزي گوانگجو تور-خارجي بليط اندونزي
ويتنام پوکت نيکون دوربين سفر-دبي
سنگاپور مالزي-سنگاپو پاتايا-پوکت دبي-تور تور-فرانسه
سامويي کفپوش-پارکت نما-ساختمان معماري-داخلي درب-اتوماتيک
تور-پاتايا تور-آنتاليا تور-اروپا تور-مالزي تور-ترکيه
تور-چين تايلند-تور ويزاي-تحصيلي مايو کوهنوردي
تور-برزيل تور-هند تور-تايلند آفريقاي-جنوبي کازابلانکا
تور-کيش تور-قشم قونيه طبيعت اقامت-دبي
ويزاي-دبي ويزاي-چين ويزاي-کار مدل-لباس لباس-شب
لباس-زير تور-روسيه چرخ-خياطي خارجي-تور تايلند-هتل
تور-مشهد تايلند-پاتايا تايلند-بانکوک بلغارستان مزايده-مناقصه
روماني قيمت-موبايل قيمت-نوت-بوک قيمت-لپ-تاپ چاپ-ديجيتال
بارکد پرينتر سي-دي سي-دي-خام چاپ-افست
مد-لباس لباس-زنانه طاهاگشت لباس-شب
Custom Search

۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ خورشت قيمه بادمجان

آموزش طبخ خورشت قيمه بادمجان

مواد لازم ( براي 4 نفر ):

  • گوشت مغز ران يا گوساله 200 گرم

  • لپه 60 گرم

  • رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

  • پياز 1 عدد

  • گوجه فرنگي 2 عدد

  • آب 1 ليتر

  • بادمجان 2 عدد

  • چاشني به ميزان دلخواه

  • روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را از عرض به دو نيم كنيد، از قسمت بريده شده روي تخته گذاشته و از بالا خلال خلال كنيد. در روغن لازم پياز را تفت دهيد سپس درون دستمالي ريخته تا روغن آن كشيده شود.

لپه را كه از قبل خيس كرده ايد به همراه گوشت و پياز داغ تفت دهيد بعد رب را اضافه كنيد.

در قابلمه جداگانه اي آب را بگذاريد به جوش آيد بعد چاشني را به آب اضافه مي كنيد. مواد تفت خورده بالا را به آب اضافه كرده با حرارت كم بگذاريد خورشت به مدت يك ساعت بماند تا جا بيفتد.

گوجه فرنگي را نيم ساعت قبل از جا افتادن خورشت به آن اضافه كنيد.

بادمجان را جدا سرخ كنيد و 10 دقيقه قبل از برداشتن خورشت به آن اضافه كنيد

خرید آنلاین کتابهای آشپزی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر